Webshop in tandenbleekproducten voor thuis

Met ruim 20.000 klanten


Beschrijving

De onderneming biedt tandenbleekproducten aan voor thuis. Hiermee hoeft de klant dus niet meer naar de bleekkliniek of een dure tandarts. Het bedrijf heeft ruim 20.000 klanten. De webshop werkt samen met een fulfilment bedrijf. De huidige marketing gaat voornamelijk via Google AdWords en SEO.

Bijzonderheden 
De huidige eigenaar heeft de afgelopen jaren een goede naamsbekendheid opgebouwd. Dit is terug te zien in de jaarlijkse groeicijfers en de sterke posities in de zoekmachines als Google en Bing. Daarnaast heeft het bedrijf een gemiddelde beoordeling van 8,2 op basis van ruim 1.100 reviews. Vanaf de start van de webshop laat de omzet een mooie groei zien.

Verkoopprijs
De verkoopprijs is inclusief de voorraad met een huidige inkoopwaarde van ca. €20.000. De waarde van de voorraad wordt definitief vastgesteld tijdens het verkoopproces.

Omzet

€ 235.000

Winst

€ 47.000

Aantal Fte

1

Regio

Niet locatie gebonden

Sector

Gezondheidszorg & farmacie, IT, online & e-commerce

Type Klanten

B2C

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Profielnummer

#29316

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!