Met ruim 20.000 klanten

Snelgroeiende webshop in tandenbleek producten voor thuis met ruim 20.000 klanten ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 235.000

EBITDA

€ 47.000

AANTAL FTE

1

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Gezondheidszorg & farmacie
IT, online & e-commerce

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#29316

RECHTSVORM

Eenmanszaak

Beschrijving

De onderneming biedt tandenbleekproducten aan voor thuis. Hiermee hoeft de klant dus niet meer naar de bleekkliniek of een dure tandarts. Het bedrijf heeft ruim 20.000 klanten. De webshop werkt samen met een fulfilment bedrijf. De huidige marketing gaat voornamelijk via Google AdWords en SEO.

Bijzonderheden 
De huidige eigenaar heeft de afgelopen jaren een goede naamsbekendheid opgebouwd. Dit is terug te zien in de jaarlijkse groeicijfers en de sterke posities in de zoekmachines als Google en Bing. Daarnaast heeft het bedrijf een gemiddelde beoordeling van 8,2 op basis van ruim 1.100 reviews. Vanaf de start van de webshop laat de omzet een mooie groei zien.

Verkoopprijs
De verkoopprijs is inclusief de voorraad met een huidige inkoopwaarde van ca. €20.000. De waarde van de voorraad wordt definitief vastgesteld tijdens het verkoopproces.

MKB-Fonds

Investeerder in beeld

MKB Fonds investeert in volwassen mkb-bedrijven met een bewezen marktpositie. Wij zijn een lange termijn, actief ondersteunende investeerder, die zich voornamelijk richt op het realiseren van bedrijfsopvolging (pre-exit) en buy and build.