Webshop kinderaccessoires (eigen label)

Bestaat meer dan 15 jaar, met groeipotentie

Omzet € 135.000

Winst EBITDA € 18.000

Sector E-commerce/ webshops · Groothandel

RegioNoord-Holland

Beschikbaar
FTE 1
Rechtsvorm Eenmanszaak
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 135.000
FTE 1
Beschrijving

Een mooie en bijzondere webshop in lifestyle accessoires voor kleine kinderen; baby's en peuters. De webshop bestaat al meer dan 15 jaar en heeft bewezen succesvolle en unieke producten, een strategische positie. Het assortiment bestaat deels uit zelf ontwikkelde unieke producten onder eigen label, met als kenmerk dat je het in elke gewenste kleur kunt bestellen. Het assortiment bestaat uit (buiten-)speelkleden, aankleedkussens XXL, kinderfauteuils, kinderbankjes, zitzakken en meer.

Bijzonderheden
Alles kan gepersonaliseerd worden. De producten zijn zeer duurzaam ook omdat ze lang mee gaan, navulbaar zijn etc. Het bedrijf staat bekend als een professionele, betrouwbare, servicegerichte webshop met een zeer persoonlijke klantenservice (klantwaardering 9.3 op Kiyoh).

Bedrijfsactiviteiten
Verkoop vindt plaats via de eigen website en 2 gescheiden Bol.com-winkels (NL en BE). De verhouding is ongeveer 70/30 (70% van de omzet zelf, 30% via Bol.com). Tevens is er een groeiend aantal B2B-klanten, waarvan 1 belangrijke klant op het gebied van KDV's en scholen. Dit zijn met name kinderdagverblijven en bibliotheken maar ook zakelijke klanten die een kraamcadeau met naam bestellen. Op BtoB gebied ligt nog zeer veel potentie. In 2021 is het assortiment uitgebreid met enkele specifieke KDV producten en dit werpt direct vruchten af. Het idee om ook een separate website voor de prefessionele markt op te zetten bestaat al langer maar is nog niet in gang gezet. Ook vanuit Amazon is interesse getoond in producten van dit bedrijf en hier liggen veel mogelijkheden ook om internationaal uit te breiden.

Overige informatie
Het bedrijf is niet locatiegebonden. De productie vindt plaats in Nederland en is voor 99% ingeregeld via via dropshipping in verband met het grote aantal kleuren en maten. Geen incourante voorraden. Sommige artikelen zijn beschermd met modelrecht.

Omzet € 135.000

Winst EBITDA € 18.000

Sector E-commerce/ webshops · Groothandel

RegioNoord-Holland

Beschikbaar
FTE 1
Rechtsvorm Eenmanszaak
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 135.000
FTE 1