Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Webshop thee en koffie

B2B en B2C


Beschrijving

In oktober 2013 is de ondernemer gestart met de groothandel in thee en koffie, een jaar later is de webshop opgezet voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Bijzonderheden
De webshop verkoopt alle thee en koffie onder een private label. Naast thee en koffie worden aanverwante artikelen, als theepresentaties, servies e.d. verkocht, hiervan zijn een aantal producten uniek doordat wij deze zelf hebben ontworpen en ontwikkeld. Door unieke producten te verkopen, zijn wij een interessante partij voor beide klantengroepen en heeft dit een versterkende werking.

Groeipotentie
Ieder jaar neemt de groei van de webshop toe. Het mailing bestand telt ongeveer 6500 email adressen, hiervan komt een groot aantal met regelmaat terug op de webshop. Bij groeimogelijkheden denken wij aan meer aandacht besteden aan marketing, optimalisering webshop, meer producten aanbieden, koffie's meer verdiepen, aansluiten bij grotere aanbieders, relatie / kerst geschenken, conceptstores enz. 

Bereidheid eigenaar
De verkoper is bereid om de koper te begeleiden in de eerste fase van de overname bij het runnen van de webshop wanneer u dit gewenst wordt. 

Omzet
€ 200,000
Winst
Nettowinst € 40,000
Aantal FTE
1
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Groothandel, Overig
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25053
Rechtsvorm
Eenmanszaak