Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Webshop/digitaal platform in tafelkleden en tafelzeil

Actief in de B2C en B2B markt


Beschrijving

Te koop wordt aangeboden een webshop/digitaal platform in tafelkleden en tafelzeil. 

Bijzonderheden
Inmiddels runt de eigenaresse het bedrijf al bijna 15 jaar. In die 15 jaar is de onderneming uitgegroeid van een hobbyproject naar een serieus bedrijf. Twee langgebonden medewerkers zijn langzaam in het bedrijf gegroeid en hebben hun eigen taken: het afwerken van de orders en de ontwikkeling van het digitale platform.

Potentie
Het bedrijf loopt goed en heeft veel potentie voor verdere groei en ontwikkeling. Om die potentie te realiseren heeft de onderneming een nieuwe eigenaar nodig die zich kunnen focussen op het bedrijf.

Reden verkoop
Op dit moment heeft de eigenaresse haar handen vol aan bijkomende zorgtaken en hebben de twee medewerkers hun zinnen gezet op hun eigen bedrijfjes (ondernemen zit blijkbaar in het bloed).

Gezocht naar
Gezocht wordt naar een partij die de potentie van de onderneming kan omzetten in resultaat. Dat kan een partij zijn met financiële ruimte voor investeringen, of iemand/meerdere personen die tijd kunnen investeren in het bedrijf.

Meer informatie?
Heeft u mogelijk interesse? Neem dan contact op voor meer informatie. De verkopende partij heeft heerlijke koffie en neemt graag de tijd voor een open gesprek.

Omzet
€ 218,300
Winst
Nettowinst € 63,250
Aantal FTE
2-5
Regio
Zuid Nederland
Sector
Detailhandel, Overig
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#28530
Rechtsvorm
VOF