Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Webshops houten speelgoed & speeltenten

Internationaal actieve webshops


Beschrijving

Het betreft een online houten speelgoedwinkel die staat voor hoge kwaliteit, uitstekende service en maatschappelijke betrokkenheid.

 

BijzonderhedenDe onderneming heeft meerdere webshops in diverse talen ontwikkeld voor de online ve4rkoop van houten speelgoed, speeltenten en buitenspeelgoed en heeft sinds 2012 een sterke groei doorgemaakt. Het complementaire productgamma stelt de onderneming in staat het gehele jaar actief te zijn. De verkopen vinden plaats in meer dan 6 Europese landen.

 

OndernemingHet bedrijf, gevestigd in Noord-Brabant, bestaat sinds 2010 en heeft door haar niche positionering een interessante marktpositie verworven. De kwaliteit van de producten en service aan de klanten, een evenwichtig productaanbod en efficiënte bedrijfsvoering zijn de drivers van de firma.

 

MogelijkhedenDe reële mogelijkheid om de activiteiten met de bestaande websites verder uit te bouwen in Europa, geven een nieuwe eigenaar ruime kansen om tot verdere groei van de omzet en de winst te komen.

 

Kerncijfers
De omzet bedraagt tussen de € 350.000 en € 400.000 met een brutomarge van ca. 20% Het bedrijfsresultaat voor afschrijvingen (EBITDA) is ca. 11%.

Omzet
€ 400,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Zuid Nederland
Sector
Detailhandel, IT, online & e-commerce
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#22709
Rechtsvorm
B.V.