Webshops in fitnessapparatuur (met marketplace-accounts)

Waaronder een Bol.com-verkoopaccount

2 webshops met 2 marketplace accounts in fitnessapparatuur ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 255.900

EBITDA

EBITDA € 29.600

AANTAL FTE

1

REGIO

Flevoland

SECTOR

E-commerce/ webshops
Overig

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#31699

RECHTSVORM

Eenmanszaak

Beschrijving

De online onderneming exploiteert fitnessapparatuur via webshops en de marketplaces voor consumenten en bedrijven in Nederland en België. Het gaat om geautomatiseerde webshops en marketplaces waarbij de verkoop semiautomatisch verloopt.

Voorraad
De voorraad is ondergebracht bij een fulfilment-partij in Midden-Nederland en voor een gedeelte bij partners buiten Nederland.

Logistiek
De logistieke afhandeling vindt onder andere plaats in een extern magazijn op basis van fulfilment, zij verwerken de goederenstroom van inkoop, verkoop en retouren.

Ruim en divers assortiment
Door het ruime en diverse assortiment in verschillende productcategorieën is er het hele jaar een goede afzet.

Onderhoudsvriendelijk
Het betreft onderhoudsvriendelijke platformen. Bij de verkoop zit evt. ook een contactpersoon (de oprichter & huidige eigenaar) die kan helpen bij toekomstig onderhoud, wijzigingen of advies.

Omzet
De in deze advertentie genoemde omzet en winst zijn over het jaar 2021.

Verdeling bezoek op het platform

  • Organisch: 64%
  • Direct: 22%
  • Google Ads: X% (Zeer beperkte campagnes, voornamelijk gericht op retargeting)

Profiel koper
De koper dient enige affiniteit te hebben met e-commerce. Een persoonlijke affiniteit met sport en/of fitness is een pre, maar is niet per se benodigd.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wilt nieuw kapitaal aantrekken voor andere webshops.

CMS
De webshops draaien in Shopify. Beide webshops zijn geoptimaliseerd voor conversie, hebben een strak design en zijn volledig up-to-date.

Aangeboden belang en transactievorm
De verkoper biedt de 2 webshops en alle verkoopaccounts van de marketplaces aan inclusief de domeinnamen. De geprefereerde transactievorm is in overleg.

Taxatierapport
Bij serieuze interesse is er, na tekenen van een geheimhoudingsverklaring, een waarderingsrapport van de webshop ter inzage.

Geschikt voor
Het bedrijf is interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis en/of interesse in deze sector. Deze onderneming is tevens interessant voor strategische kopers/investeerders.

Rotterdam School of Management

Rotterdam School of Management

GEMBA is een part-time MBA voor C-level executives, waarin gedurende 21 maanden, strategisch leiderschap centraal staat. Leer meer over deze nieuwe MBA in een interactieve workshop op onze campus. Bezoek de informatieavond op 9 juni.