Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Webwinkels in witgoed en kleinhuishoud-apparatuur

Zoekt meewerkend partner voor volgende groeifase


Beschrijving

De verkopende partij bezit momenteel 4 webwinkels met volop potentie. De onderneming bestaat anderhalf jaar en de omzet is verdubbeld in de afgelopen 9 maanden (van € 110.000 per maand naar € 250.000 per maand). De webshops verkopen witgoed en kleinhuishoud-apparatuur en zijn momenteel nog grotendeels prijsvechters. Hierdoor staan de marges onder druk, echter zijn er genoeg kansen zijn om deze te vergroten.

Reden verkoop
De verkopende partij merkt aan zichzelf dat hij de energie en tijd niet meer heeft om zich te focussen op de belangrijkste zaken zoals cashflow en beheer van de webshops.

Gezocht naar
Gezocht wordt naar een kapitaalkrachtig persoon/ondernemer die het ziet zitten om het hele bedrijf naar de volgende fase te brengen. Deze persoon heeft de know-how en de middelen nodig om dit te kunnen verwezenlijken. 

Aangeboden belang
De verkopende partij staat voor veel overnamestructuren open, zoals een 50/50-partnership of een 100% overname. De partij is niet geïnteresseerd in investeerders die niet dagelijks meewerken.

Kandidaat
De verkopende partij zoekt dus of een partner of een kandidaat die het bedrijf volledig wil overnemen. Instappen is niet duur, het bedrijf naar het volgende niveau brengen is belangrijker dan wat dan ook.

Uitdagingen
De belangrijkste uitdagingen liggen in de cashflow en het verbeteren van de bruto/netto-winst.