Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Winkel en nieuwe webshop dameskleding

Groot bereik op Instagram en Facebook


Beschrijving

De winkel in dameskleding is 120m2, met daarin een kantoor/opslag van ongeveer 15m2 waar een bureau instaat met een iMac computer waar de grafische werkzaamheden worden uitgevoerd voor de webshop en een computer waar de webshop beheerd wordt, en bestellingen afgewerkt kunnen worden. Ook is hier een opslag gerealisseerd om de kleding op te hangen en de schoenen netjes op te slaan (voorraad).

Bijzonderheden
Er zijn 2 kassasystemen aanwezig met scanners, welke gelinkt zijn aan de webshop. De verkochte items in de winkel worden hierdoor automatisch aangepast in de webshop. Er is een compleet ingerichte winkel met 3 pashokken, alarmpoortjes & 3 grote etalages die voorzien zijn van paspoppen. Ook is er een wc aanwezig in de winkel. 

Naam
Wij hebben in onze regio een bekende naam. Iedereen kent ons wel.

Webshop en mailing
Er is een splinternieuwe, professionele webshop klaar om live te gaan, welke onze oude webshop zal vervangen. Er is een mailing account aanwezig welke een klantenbestand heeft van 12.000 contacten (email adressen), afkomstig uit de winkel/webshop. 

Social media
Wij zijn actief op social media en zijn daardoor flink gegroeid m.b.t onze volgers. Wij hebben op Facebook 40.000 actieve volgers en op Instagram 32,000 volgers, waar wij veel traffic door krijgen naar onze webshop/winkel.

Huurprijs
De huurprijs aan heet pand bedraagt 1.888,60 inclusief BTW. Dit is inclusief een parkeerplek in een overdekte ruimte.

Omzet
€ 203,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Zuid Nederland
Sector
Detailhandel
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26297
Rechtsvorm
B.V.