Winkel in zorgartikelen in Noord-Brabant

Relax en sta-op-fauteuils op maat, seniorenbedden, hoog laag bedden en hulpmiddelen voor de zorg


Beschrijving

De winkel bestaat al meer dan 20 jaar en heeft een zeer goede reputatie opgebouwd. De winkel richt zich op de verkoop van relax en sta-op-fauteuils op maat, seniorenbedden, hoog laag bedden en hulpmiddelen voor de zorg

Winkel
Vast en betrouwbaar cliënteel, en een grote potentie voor nieuw cliënteel. 140 parkeerplaatsen achter de winkel en een privéparkeerplaats bij de winkel. De winkelruimte is ongeveer 200 vierkant meter groot, en een leslokaal of zoals ik het nu gebruik een magazijn, een zolder en een kelder. Er is ook een privé keukentje en wc ‘s voor de klanten.

Overname
De inventaris, de website en de fysieke winkel. De fysieke winkel heeft relax fauteuils, seniorenbedden, hulpmiddelen. Er is ook een aanmeetfauteuil om relax fauteuils op maat aan te meten.

Reden verkoop
Reden van verkoop is dat de ondernemer over en paar jaar gaat emigreren en nu aan de voorbereidende werkzaamheden wil beginnen.

Locatie
De winkel bevindt zich in de regio 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant.

Overname prijs
De overname prijs is een vast bedrag welke gedekt wordt door de voorraad, website, internet winkel e.a. Bij belangstelling kan persoonlijk meer informatie verstrekken.

Omzet

€ 300.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Zuid Nederland

Sector

Detailhandel, Gezondheidszorg & farmacie

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#28577

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!