Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Woonvoorziening gespecialiseerd in opvang van jeugd

Beschikt over gekwalificeerde zorgverleners


Beschrijving

Ter overname wordt aangeboden een kleinschalige woonvorm aan die gespecialiseerd is in het begeleiden en opvangen van jeugd die door verschillende redenen in hun ontwikkeling worden geremd. De onderneming is gevestigd in Noord-Nederland.

Bijzonderheden
De onderneming is gevestigd in een ruim opgezet pand welke zeer recent is verbouwd en vernieuwd. Zowel de leefruimte binnen als het buitenterrein zijn omvangrijk waardoor de jeugd meer dan voldoende beweegruimte maar ook privacy wordt geboden. Dit maakt deze opvang bijzonder in zijn soort.

Jeugdgroepen
Op de locatie wordt er onderscheid gemaakt in een viertal woongroepen welke worden ingedeeld naar leeftijd. De woongroepen bestaan uit maximaal 5 bewoners. De doelgroep betreft jeugd met een gemiddelde intelligentie, en waarbij sprake is van psychische en/of gedragsmatige problemen. De begeleiding is in handen van gediplomeerde professionals. Verwijzers zijn gemeenten en gecertificeerde instellingen.

Financieel

  • De omzet bedroeg in 2018 circa € 850.000.
  • De EBITDA marge (exclusief huur en ondernemersbeloning) bedraagt circa 15%.

Structuur en organisatie
Er zijn, naast de ondernemer, in totaal 19 personeelsleden (14 FTE) in dienst waarvan 9 personen over een vast contract beschikken. Het team is multidisciplinair samengesteld uit 12 woonbegeleiders, 3 interieurverzorgers, orthopedagoog, beleidsmedewerker, financieel / administratief medewerker en een algemeen leidinggevende. De taken van de ondernemer zijn voornamelijk organisatorisch en ondersteunend.

Reden verkoop
Vanwege leeftijd en het gebrek aan opvolging wil de ondernemer deze onderneming verkopen.

Overname kandidaat
De onderneming is zeer geschikt voor een strategische partij. Een MBI-kandidaat is ook welkom mits deze beschikt over voldoende ervaring in de zorg.

Transactie
De verkoper geeft de voorkeur aan een activatransactie (inclusief onroerend goed) waarbij de koper volledig eigenaar wordt van de huidige onderneming.

Verdere procedure
Bij wederzijdse interesse zal na het tekenen van een geheimhoudingsovereenkomst verdere informatie worden verstrekt. 

Omzet
€ 850,000
Aantal FTE
11-20
Regio
Noord Nederland
Sector
Gezondheidszorg & farmacie, Overig
Profielnummer
#27031
Rechtsvorm
Eenmanszaak