Woon/zorgboerderij

Ruimte voor 9 wooncliënten en 15 cliënten voor dagbesteding


Beschrijving

Woon/zorgboerderij biedt zorg voor wonen voor mensen van 18 jaar e.o. en dagbesteding vooral t.b.v. (demente) ouderen. Momenteel zijn er vier bewoners en gemiddeld 11 ouderen in dagbesteding. De accommodatie en het bestemmingsplan (maatschappelijk) geeft ruimte voor 9 wooncliënten en per dag 15 cliënten voor dagbesteding. 

Bijzonderheden
Het bedrijf dat bijna 15 jaar bestaat is financieel gezond en heeft een goed rendabele exploitatie. De accommodatie verkeerd in goede staat, gebouwen, erf en tuin zien er verzorgd uit. Er is voortdurend aanbod van nieuwe cliënten in deze regio en speciaal voor deze voorziening.

Omzet
Afhankelijk van bezettingsgraad.

Nettowinst
Nader te bespreken, afhankelijk van veel factoren. Jaarcijfers voor serieuze kandidaten ter inzage.

Personeel
De zorg wordt verleend door gekwalificeerde medewerkers (6 fte, deels parttime) volgens het kwaliteitssysteem van de Federatie Landbouw en Zorg en volgens de eisen van de opdrachtgevers (zorgregio WMO, zorgkantoor WLZ via Coöperatie Boer en Zorg).

Accomodatie
De accommodatie bestaat uit een bedrijfswoning met een afzonderlijk zorggedeelte met 3 zit-slaapkamers en een aparte ruimte met pantry. Daarnaast een zorggebouw met beneden 1 appartement met eigen sanitair en volledige keuken, 1 woonstudio, ruimten voor dagbesteding, kantoor, en algemene voorzieningen, boven 4 appartementen met eigen sanitair en keukenblok. Het geheel is omgeven met erf, tuin, sportveld, boomgaard, manegebak en ca. 2 ha weiland. Het bedrijf is zeer goed bereikbaar.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil i.v.m. leeftijd en ontbreken van opvolger, het bedrijf verkopen, verhuren of volgens een te ontwerpen plan over dragen aan een compagnon.

Aangeboden belang
Eigenaar wenst het volledige bedrijf te verkopen, te verhuren of volgens een overnameplan in aandelen over te dragen.

Transactievorm
Eigenaar geeft voorkeur aan verkoop of verhuur, maar ook andere opties zijn mogelijk.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/beleggers. Tevens is het een mooi bedrijf voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis van deze sector.

Aantal Fte

6-10

Regio

Midden Nederland

Sector

Gezondheidszorg & farmacie

Type Klanten

B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29595

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!