Zalencentrum en horecagelegenheid

Afgelopen jaar veel geïnvesteerd in bedrijf
Sfeervol zalencentrum en horecagelegenheid ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 750.000

EBITDA

Nettowinst € 100.000

AANTAL FTE

6-10

REGIO

Oost Nederland

SECTOR

Horeca, toerisme & recreatie

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#30468

RECHTSVORM

VOF

Beschrijving

De onderneming betreft een sfeervol zalencentrum en horecagelegenheid gevestigd in Oost-Nederland.

Locatie
Het zalencentrum heeft de beschikking over 2 zalen om te verhuren voor bijvoorbeeld bruiloften, jubilea, verjaardagen of vergaderingen. De kleine zaal biedt plek aan ca. 100 personen, waar de grote zaal ruimte biedt aan ca. 200 tot 500 personen.

Bereikbaarheid
De onderneming is goed bereikbaar dankzij de mooie ligging aan een doorgaande weg en diverse toeristische fietsroutes.

Investeringen
De afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd door de onderneming, hierdoor is de inventaris up-to-date. Tevens beschikt de onderneming over een moderne keuken.

Financials
De omzet ligt rond de EUR 750k. De genormaliseerde EBITDA-marge schommelt jaarlijks tussen de 15% en 25%. De onderneming is de coronacrisis goed doorgekomen met een positief resultaat in 2020. De onderneming heeft momenteel een goed gevuld orderboek.

Transactie
De gehele onderneming wordt, inclusief onroerend goed, ter overname aangeboden voor EUR 1.500.000 kosten koper. Het onroerend goed bevat tevens een eigen woongelegenheid.

Geschikt voor
De ideale koper betreft een strategische partij met horeca ervaring die de mogelijkheid heeft om synergiemogelijkheden optimaal te benutten. Ook een ervaren MBI-kandidaat met een horeca achtergrond zou een geschikte kandidaat zijn.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!