Installateur zonwering, overkappingen en raamdecoratie

Specialist in midden- en hoge segment van de markt

Omzet € 3.000.000

Winst Op aanvraag

Sector Detailhandel · Bouw & installatietechniek

RegioNoord-Holland

Beschikbaar
FTE 11-20
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 3.000.000
FTE 11-20
Beschrijving

Deze propositie betreft een gevestigde onderneming gericht op de verkoop en installatie van hoogwaardige zonwering, overkappingen en raamdecoratie. De onderneming is een specialist in het midden- en hoge segment van de markt en weet dan ook bovengemiddelde marges te realiseren. Ondanks de berichtgeving dat de markt mogelijk zou afkoelen, heeft de onderneming haar omzetgroei in 2022 vast weten te houden en zelfs haar gerealiseerde marges verder kunnen optimaliseren.

Bijzonderheden
De positie van regionale marktleider is gerealiseerd door vakkundig personeel in de showroom, een goed duidelijk advies aan klanten en installatie uitgevoerd door vakkundige monteurs. Tevens heeft de onderneming mooie dealerschappen en van veel merken regio-exclusiviteit. Vanuit service, kwaliteit en creativiteit heeft de onderneming een zeer goede reputatie opgebouwd in de provincie Noord-Holland.

Productgroepen

  • Binnen- en buitenzonwering
  • Overkappingen en veranda's
  • Rolluiken en Gordijnen
  • Insectenwering en vitrage

Rationale
De huidige aandeelhouders hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in de onderneming, waarbij de omzet is gestegen tot circa EUR 3 miljoen in 2022. De onderneming beschikt daarnaast over een team van 13 gedreven en ervaren (technische) medewerkers. De ondernemers zijn van mening dat het gezien de volgende bedrijfsfase het juiste moment is om de onderneming over te dragen aan een passende koper, welke beschikt over een cultuur en visie die aansluit bij de fundamentele pijlers van de onderneming. De transactie heeft derhalve betrekking op de overname van 100% van de aandelen, met als effectieve datum 1 januari 2023. Deze overname biedt een uitstekende strategische kans voor een mogelijke koper om haar werkgebied uit te breiden, marges te verhogen, schaalvoordelen te creëren en vakmensen/expertise toe te voegen aan de eigen organisatie.

Brookz Sectormonitor Detailhandel
Wil je een bedrijf kopen of je bedrijf verkopen in de sector Detailhandel? Daar kan deze Brookz Sectormonitor voor de Detailhandel jou bij helpen.

Omzet € 3.000.000

Winst Op aanvraag

Sector Detailhandel · Bouw & installatietechniek

RegioNoord-Holland

Beschikbaar
FTE 11-20
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 3.000.000
FTE 11-20