Wij zijn JONG koopt Kinderopvangorganisatie Spelenderwijs Ede

20 februari 2020

Kinderopvangorganisatie Spelenderwijs Ede is verkocht aan Wij zijn JONG. De verkoop van de kinderopvangorganisatie was noodzakelijk omdat moederbedrijf Malkander niet kon zorgen voor de nodige vernieuwingsslag.

Spelenderwijs wil dat de kinderopvang in Ede toekomstbestendig is en daarvoor is zowel uitbreiding als vernieuwing nodig. Moederbedrijf Malkander had daar niet genoeg slagkracht voor. Daarom is de afgelopen periode gezocht naar een strategische partij die de visie op kinderopvang deelt en de organisatie toekomstbestendig maakt.

‘In onze zoektocht naar een goede partner vonden we het belangrijk dat deze nieuwe partij oog heeft voor de verschillende doelgroepen en identiteiten in Ede’, legt interim-bestuurder Maudy Hylkema van moederbedrijf Malkander de bedrijfsverkoop uit. ‘En uiteraard vonden we het belangrijk dat de zorg voor de kinderen en onze medewerkers geborgd blijft.’

Vraag nu het stappenplan bedrijfsverkoop aan

Bedrijfsovername

Koper Wij zijn JONG is een organisatie die zich bekommert om de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Het Eindhovense bedrijf zorgt dat dagelijks tienduizenden kinderen in voor- en buitenschoolse situaties ondersteuning in hun ontwikkeling krijgt.

Bij de bedrijfsovername is de aandeelhouder van Kinderopvangorganisatie Spelenderwijs Ede juridisch begeleid door Schol & Gorter Advocaten. Factor Bedrijfsovernames trad het gehele overnametraject op als adviseur van verkoper Spelenderwijs Ede.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

Categorie├źn

Maak van je bedrijfsverkoop een succes met het Brookz-stappenplan Verkoop je bedrijf in 7 stappen!

* Verplicht veld 

Plaats een (anoniem) bedrijfsprofiel

Bedrijf verkopen

Plaats nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!

Plaats profiel