ABR Groep neemt uitzendbureau EP92 over

Redactie team, Brookz | October 20, 2015

Verdubbeling van de omzet

Ondernemer Rene Stevelink van Europe '92 zocht een nieuwe eigenaar voor het bedrijf omdat hij vindt dat het bedrijf toe is aan een nieuwe fase en zodat hij zich kan concentreren op zijn andere bedrijven. Robert Aalbers van de ABR Groep voegt uitzendbedrijven in diverse markten samen en zag in de combinatie met EP92 een ideale casus. Beide organisaties komen uit dezelfde regio maar hebben andere klanten, dus de bedrijfsovername kannibaliseert niet. Als gevolg van deze overname verwacht Aalbers volgend jaar een verdubbeling in omzet.

Overnamehausse in de HR-markt

Er is sprake van een ware hausse in overnames in de HR-markt van detachering, payrolling en uitzendbureaus. In de marktscan in de meest recente editie van Brookz magazine werd hier reeds uitgebreid op ingegaan. Onder andere de flexibilisering in de arbeidsmarkt zorgt ervoor dat bedrijven in de HR-markt interessante overnamekandidaten zijn. Zowel voor strategische kopers als voor Private Equity partijen.

Een bedrijf (gedeeltelijk) kopen of verkopen? Kijk op ons overnameplatform.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen