ACC koopt twee vestigingen aan

Redactie team, Brookz | November 7, 2011

De bedrijven overnemen stemt directeur-eigenaar Wim Zwanenburg positief. “Onze organisatie groeit met 30 procent als we de omzet van deze twee bedrijven vast kunnen houden. Dat moet wel lukken, ik denk dat we hem zelfs kunnen laten groeien", liet hij weten aan Autokompas.nl.

Overname

De problemen van de bedrijven ontstonden volgens de nieuwe eigenaar door het management. De bedrijven kopen geeft Zwanenburg de kans een frisse wind door de vestigingen te laten waaien. De activiteiten sluiten volgens hem naadloos op elkaar aan.

Na de bedrijfsovername gaan twee van de drie vestigingen van Auto Ras door onder de naam ACC. De derde viel niet onder de overname en blijft zijn eigen naam behouden. De organisaties richten zich beide op de inbouw en het onderhoud van auto airconditioninginstallaties, standkachels en schuifdaken. Van een strategische overname is dan ook geen sprake.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen