Accenture neemt CRMWaypoint over

Redactie team, Brookz | January 5, 2016

Strategische partner

CRMWaypoint boekt met 45 medewerkers een jaaromzet van ongeveer €6 mln. Het in 2006 opgerichte bedrijf houdt zich bezig met implementatie van software van de Amerikaanse fabrikant Salesforce. Tot de klanten behoort onder meer verzekeringsconcern Aegon.  Volgens Ton van der Meer, oprichter en CEO van CRMWaypoint, kan het bedrijf als onderdeel van Accenture de cloudadoptie en implementaties voor grote ondernemingen op wereldniveau verder te stimuleren.

Andere overnames

In oktober 2015 nam Accenture Cloud Sherpas over, een cloudadvies en technologie services bedrijf met Google, Salesforce en ServiceNow als specialisaties. De overname volgde op de eerdere acquisities van het Salesforce gespecialiseerde Tquila in de UK en ClientHouse in Duitsland, een leverancier van oplossingen van zowel Salesforce, als Veeva Systems.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen