Active Capital Company neemt Lantor over

Redactie team, Brookz | April 23, 2015

Hoogwaardige maakindustrie

Lantor behaalt met 180 medewerkers een jaaromzet van 40 miljoen euro. Het bedrijf maakt non-wovens, die worden gemaakt van korte vezels die onder invloed van hitte of chemicaliën met elkaar worden verbonden tot één geheel. Non-wovens van Lantor worden toegepast in communicatie- en energiekabels, verpakkingsmiddelen, bouw- en isolatiematerialen, en vezel-versterkte kunststoffen (composieten) in de vorm van onder andere windturbines en polyester boten.

Active Capital Company

Active Capital Company is een participatiemaatschappij met een kantoor in Amsterdam. Zij investeert in industriële ondernemingen en (technische) handels- en productiebedrijven met een omzet tussen 5 en 80 miljoen euro, waarvan het hoofdkantoor in Nederland is gevestigd.  Active Capital wordt gefinancierd en ondersteund door ondernemers met een bewezen staat van dienst die zelf actief zijn in vergelijkbare markten.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen


Nieuwste bedrijven te koop ontvangen?

Inschrijving Brookz nieuwsbrief
Schrijf je in voor de Brookz nieuwsbrief en ontvang tweemaal per week het nieuwste bedrijvenaanbod in je inbox!
 
Reden interesse