Redactie team, Brookz | October 6, 2011

Het familiebedrijf AFAS ontwikkelt softwareproducten voor de zakelijke markt. Met de koop van Yunoo - dat online inzicht geeft in de persoonlijke financiën - betreedt de onderneming ook de consumentenmarkt. 

Bedrijfsovername

AFAS heeft in het verleden af en toe een kleine bedrijfsovername gedaan. Maar directeur Bas van der Veldt gelooft alleen in het succes van een overname wanneer deze klein is en goed in te passen is binnen de bestaande organisatie.

‘Wij geloven niet in grote overnames, omdat dat negatief voor je cultuur kan uitpakken’, aldus de directeur. ‘De cultuur van Yunoo sluit aan bij de cultuur zoals we die ook bij AFAS. De doelstelling van deze overname is met name het vergroten van onze naamsbekendheid bij een breed publiek, en niet zozeer de winstgroei.’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen