AKD neemt Luminous Tax Matters over

Redactie team, Brookz | December 1, 2015

Integratie

Belastingadviesbureau Luminous werd acht jaar geleden opgericht en telt 16 medewerkers, onder wie vijf partners. Het op Schiphol gevestigde bedrijf realiseert dit jaar een omzet van ruim € 4 mln met 300 tot 400 klanten, waarvan circa 25 multinationals met een Nederlandse vestiging. De fusie, die op 1 januari ingaat, heeft geen grote gevolgen voor het personeel. Het belastingadvieskantoor trekt in bij het kantoor van AKD aan de Amsterdamse Zuidas. De bedrijfsnaam Luminous verdwijnt.

Uitbreiding dienstverlening

AKD biedt full service juridisch advies en ondersteuning. Het kantoor telt 200 advocaten en notarissen (van wie er 35 partner zijn) en nog eens 200 medewerkers. Het initiatief van de fusie ging uit van AKD, dat zijn klanten ook belastingadvies wilde kunnen bieden. Volgens het advocatenkantoor worden de onderwerpen waarover het adviseert steeds complexer. Daardoor is de geïntegreerde inzet van zowel juridische als fiscale experts noodzakelijk. De fusie vindt plaats met gesloten beurzen. De vijf partners van Luminous worden nu partner van AKD. 

Een bedrijf (gedeeltelijk) kopen of verkopen? Bekijk ons overnameplatform.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen


Nieuwste bedrijven te koop ontvangen?

Inschrijving Brookz nieuwsbrief
Schrijf je in voor de Brookz nieuwsbrief en ontvang tweemaal per week het nieuwste bedrijvenaanbod in je inbox!
 
Reden interesse