Alberto Design in handen van Van Puijenbroek

Redactie team, Brookz | February 6, 2012

Bedrijfsovername

Het bedrijf startte recentelijk met het bouwen van een quick response unit in Macedonië, zodat zij nog sneller kleding kan produceren. Met de strategische overname van Alberto Design haalt het textielbedrijf ook het ontwerpen van de kleding in huis en kan daarmee nog beter inspelen op de vraag van de klant. 

‘Dit ontwerpbureau maakt kledingpatronen en designs en heeft een ruime ervaring op het gebied van bedrijfskleding’, zegt Rob Kwaspen, een van de directeuren bij Van Puijenbroek Textiel, over de bedrijfsovername. 'Een goede partner voor ons, die een substantiële bijdrage levert aan de verdere professionalisering van onze productontwikkeling.' 

Verkoper

Alberto Design verhuist naar de locatie van Van Puijenbroek Textiel in Goirle om de gemeenschappelijke voordelen ten volste te kunnen benutten. Verkoper Albert Wagenaar en zijn team blijven zelf actief en zijn ook vanuit de nieuwe setting herkenbaar als Alberto Design.

‘Onze dienstverlening blijft hierdoor op dezelfde goede wijze voortbestaan: met persoonlijke aandacht en direct contact’, aldus Wagenaar. Beide partijen zijn tevreden met het behaalde resultaat. Door het benutten van elkaars kennis en contacten verwachten zij samen een groter deel van de markt te kunnen bedienen.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen