@Leisure neemt Duitse branchegenoot over

Redactie team, Brookz | November 28, 2011

De Brabanders maken het nieuws niet zelf op hun eigen site bekend, maar zien het bevestigd worden in de Duitse media. Daarin wordt duidelijk dat @Leisure alle aandelen in Solegro overneemt van de investeerders DuMont Venture en CatCap. Hoeveel geld er met de transactie is gemoeid, is niet bekend gemaakt.

Bedrijfsovername

@Leisure verhuurt via internet buitenlands onderdak voor vakantiegangers en is in Nederland en daarbuiten bekend van merken als Belvilla, Ardennes Relais, Chalets.nl, EuroRelais.nl en Casamundo. De onderneming bedient meerdere markten met een breed merkenportfolio, maar de jongerenmarkt bleef tot dusver onaangeroerd.

Met de bedrijfsovername van het bijna drie jaar oude Solegro creëert de Nederlandse holding een springplank voor jongerenreizen in Europa. Het is namelijk de bedoeling om het merk Solegro ook in andere landen op de markt te zetten.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen