Amerikaanse eigenaar voor Quote

Redactie team, Brookz | June 3, 2011

De maker van Quote en de Nederlandstalige Elle behoort daarmee tot een van de grootste tijdschriftenbedrijven ter wereld. Hachette Filipacchi Media was onderdeel van het mediabedrijf Lagardère. Met de bedrijfsovername verandert de naam van Hachette Filipacchi in Hearst Magazines Netherlands.

Aandelenbelang

Hearst heeft in Nederland al een aandelenbelang van 20 procent in de uitgeverij Pelican Magazines Hearst, dat ondermeer Residence, Elegance en Hearst-titel Cosmo-Girl uitgeeft. Dat er in de toekomst een toch vorm van samenwerking ontstaat tussen het oude Hachette en Pelican Magazines Hearst is echter niet uitgesloten.

'Daar gaan we de komende maanden over praten', zegt Frank Kloppert - directeur en eigenaar van de overige 80 procent in Pelican Hearst - tegen De Telegraaf. 'De portefeuilles passen goed natuurlijk goed bij elkaar.'

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen