Antea neemt belang in Yxion

Redactie team, Brookz | December 8, 2015

Core business

De onderneming verwacht de komende jaren sterk te groeien omdat bedrijven zich steeds meer richten zich steeds meer op hun “core-business” en daardoor een steeds grotere flexibele schil van personeel willen. Daarnaast zorgt de nieuwe wetgeving die volgend jaar ingaat ervoor, dat bedrijven steeds minder rechtstreeks met ZZP-ers zullen gaan werken. Dat leidt niet alleen tot meer opdrachten voor Yxion maar zal er ook voor zorgen dat ZZP-ers ertoe overgaan bij bedrijven als Yxion in dienst te treden.

Groeipotentieel

Volgens Pieter Wilde, partner van Antea is Yxion een mooie niche-speler. Wilde: ‘De focus op farma en hoogwaardige food heeft ervoor gezorgd dat de onderneming een forse groei doorgemaakt heeft en met ruim 60 medewerkers tot de top-3 in de markt hoort. We zien samen met het zittende management, dat aan zal blijven, goede doorgroeimogelijkheden. Daar komt bij dat we dit een aantrekkelijke sector vinden waar we de nodige (positieve) ervaringen mee hebben.’ Antea nam eerder deel in bedrijven als Capacity, Fysion Uitzendbureau en Arbo Support.

Een bedrijf (gedeeltelijk) kopen of verkopen? Bekijk ons overnameplatform.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen


Nieuwste bedrijven te koop ontvangen?

Inschrijving Brookz nieuwsbrief
Schrijf je in voor de Brookz nieuwsbrief en ontvang tweemaal per week het nieuwste bedrijvenaanbod in je inbox!
 
Reden interesse