Antea neemt L. Ten Cate Enterprises over

Redactie team, Brookz | December 21, 2015

L. ten Cate houdt zich bezig met het ontwerpen en verkopen van ondermode en badmode onder de merken Ten Cate, Tweka en TC WOW. Daarnaast levert zij onder private label aan partijen als Kruidvat, Makro, Hunkemöller en Livera. L. ten Cate heeft een omzet van ruim 20 miljoen euro en 55 personeelsleden in dienst.

Management buy-in

Antea heeft de overname gedaan samen met een Buy-In Manager, Jeroen van Douveren (51 jaar). Van Douveren heeft uitgebreide algemene managementervaring in verschillende sectoren, waaronder textiel. Zijn internationale ervaring komt goed van pas bij de internationale groeiambities van L. ten Cate. De directeur van L. ten Cate, Jan van Nijendaal, blijft betrokken bij de onderneming voor overdracht aan Jeroen van Douveren. Geert Steinmeijer werd bij deze transactie geadviseerd door Holland Corporate Finance.

Voor Antea is L. ten Cate de derde participatie voor hun zevende participatiefonds, Antea Participaties VII. Eerder werden belangen genomen in Ingenieursbureau Zonneveld in Rotterdam en in Yxion in Amsterdam.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen


Nieuwste bedrijven te koop ontvangen?

Inschrijving Brookz nieuwsbrief
Schrijf je in voor de Brookz nieuwsbrief en ontvang tweemaal per week het nieuwste bedrijvenaanbod in je inbox!
 
Reden interesse