AppMachine verkoopt 40% aan Nasdaq-bedrijf

2015 M02 24

Strategische overname

Het aan technologiebeurs Nasdaq genoteerde Endurance heeft onder meer via webhosting en domeinregistratie wereldwijd 3,8 miljoen mkb'ers als klant. Voor Endurance is de strategische overname van AppMachine een interessante toevoeging aan haar servicepakket. Endurance biedt haar klanten de mogelijkheid zelf een website te bouwen, maar doet dat via software zoals WordPress waarvoor die ondernemende klant nog steeds een html-deskundige moet zijn. Klanten van AppMachine hebben die kennis niet nodig.

Platform voor zelfbouw-apps

De door AppMachine ontwikkelde tool maakt de programmeur overbodig bij de bouw van een app. Met de software van AppMachine is een app eenvoudig en snel zelf te maken en daarmee tot een paar duizend euro goedkoper dan wanneer daar een programmeur voor wordt ingehuurd. De goedkoopste versie van AppMachine draait vanaf 340 euro per jaar.

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!