AppMachine verkoopt 40% aan Nasdaq-bedrijf

Redactie team, Brookz | February 24, 2015

Strategische overname

Het aan technologiebeurs Nasdaq genoteerde Endurance heeft onder meer via webhosting en domeinregistratie wereldwijd 3,8 miljoen mkb'ers als klant. Voor Endurance is de strategische overname van AppMachine een interessante toevoeging aan haar servicepakket. Endurance biedt haar klanten de mogelijkheid zelf een website te bouwen, maar doet dat via software zoals WordPress waarvoor die ondernemende klant nog steeds een html-deskundige moet zijn. Klanten van AppMachine hebben die kennis niet nodig.

Platform voor zelfbouw-apps

De door AppMachine ontwikkelde tool maakt de programmeur overbodig bij de bouw van een app. Met de software van AppMachine is een app eenvoudig en snel zelf te maken en daarmee tot een paar duizend euro goedkoper dan wanneer daar een programmeur voor wordt ingehuurd. De goedkoopste versie van AppMachine draait vanaf 340 euro per jaar.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt.

artikel delen