Redactie team, Brookz | September 26, 2011

AudioNord International koopt alle aandelen van RAF Electronics. Hoeveel het Deense bedrijf betaalt voor het volledige aandelenpakket, is niet bekend.

Bedrijfsovername

Na de overname zal RAF onder dezelfde naam verder gaan en zich blijven richten op de verkoop van audio- en videoproducten. Voorafgaand aan de bedrijfsovername zal de RAF winkel in de Rijnstraat (Amsterdam) uitgebreid verbouwd worden. Daarnaast wordt ook de winkel in Hilversum aangepast.

‘Met AND Benelux als onafhankelijke importeur van diverse premium AV-merken hebben we al een goedlopende dochtermaatschappij in Nederland’, zegt Svend-Erik Kristensen, lid van de raad van bestuur van AudioNord International, over de strategische overname. 'Het was daarom een logische stap om te kiezen voor Nederland voor het uitbreiden van onze retailactiviteiten buiten Scandinavië. Met de uitstekende reputatie en het profiel van de winkel, past RAF perfect bij Hi-Fi Klubben.' 

Directeur-grootaandeelhouder

Ook voormalig directeur-grootaandeelhouder Ton Smeers van RAF is positief over de bedrijfsverkoop. ‘Met AudioNord’s succes in Scandinavië en de enorme expertise in marketing dat het bedrijf met zich meebrengt, is het de ideale partner om RAF naar een hoger plan te tillen, voor nu en vooral de toekomst.’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen