Baas na management buy-out op eigen benen

Redactie team, Brookz | October 31, 2011

De directie van Baas is blij dat zij met aandeelhouder TBI overeenstemming hebben bereikt over de management buy-out. TBI concentreert zich verder op de kernactiviteiten vastgoed, bouw en installatietechniek. De activiteiten van Baas behoren niet meer tot de kernactiviteiten van het concern.

Bedrijfsovername

Baas is leverancier van betrouwbare en veilige technische infrastructuur tussen ‘bron’ en ‘eindgebruiker’ met als voornaamste focus: de infrastructuur voor collectieve of private voorzieningen voor gas, water, elektriciteit, datatransmissie en warmte- & koudesystemen.

‘Verzelfstandiging van Baas past het beste bij het uitbouwen en verder vormgeven van ons bedrijf’, aldus algemeen directeur Tiemen Schra. Voor de financiering van de bedrijfsovername richtte financieel directeur Frank Minnee zicht tot de bank. ‘Met ABN AMRO hebben we een bank die ondernemerschap stimuleert en die het ons mogelijk maakt om de ingeslagen weg verder uit te bouwen.’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen