Bedrijfsoverdracht van Leo Sleutel

Redactie team, Brookz | July 31, 2012

Bedrijfsoverdracht

De bedrijfsoverdracht van Leo Sleutel was vooral vanuit assortiment-oogpunt interessant door het aanbod van biometrische beveiligingsproducten. Deze maken gebruik van persoonlijke identificatie zoals een vingerafdruk, identificatie van de gezichtscontour of een irisscan op luchthavens en voetbalstadions.

‘Gezamenlijk leveren wij nu een compleet assortiment bouwkundige beveiligingsproducten’, zegt Chiel Kalkhoven over de bedrijfskoop. Tevens benadrukt hij dat er geen fusie plaatsvindt tussen Kalkhoven Beveiliging en De Sleutelspecialist. ‘Theo Groenewoud, directeur van De Sleutelspecialist, was al een zakenrelatie van mijn vader. We werkten al vaak met elkaar samen. Nu is die ‘externe samenwerking’ uitgebreid met een ‘interne samenwerking’.’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen