Bedrijfsoverdracht van Protekta aan Rentokil

Redactie team, Brookz | June 6, 2014

Bedrijf verkopen

Protekta is een toonaangevend bedrijf in de ongediertepreventie, ongediertebestrijding en vogelwering. Vanuit de vestiging in Gemert heeft Protekta zowel in de zuidelijke provincies als mede nationaal, een sterke positie opgebouwd.

‘We zijn een beetje elkaars verlengstuk’, zegt eigenaar Sjaak Bisseling over de bedrijfsverkoop aan Rentokil Pest Control. ‘Beide bedrijven hebben altijd sterk de focus op kwaliteit gelegd. We werken met de nieuwste producten, volgens de laatste standaarden en staan 24/7 met innovatieve producten en oplossingen klaar voor onze klanten. Door het samengaan van Rentokil en Protekta kunnen we ons hiermee nog meer onderscheiden van onze concurrenten.’

Bedrijf kopen

Rentokil Pest Control is marktleider op het gebied van ongediertebestrijding en ongediertepreventie in Nederland. Na de overname van Protekta wordt gaandeweg het jaar alle dienstverlening samengebracht onder de naam Rentokil.

‘Onze bedrijven zijn sterk verwant aan elkaar.’, legt directeur Jacob Catsburg de bedrijfsovername uit. ‘Niet alleen in activiteiten maar ook in visie. Zowel bij Rentokil Pest Control als bij Protekta werken we met uiterste zorg en discretie voor onze klanten. Vakkundige adviezen, optimaal resultaat en werkelijk oog voor de behoefte van onze klanten, is hetgeen waar wij voor staan.’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen