Bedrijfsovername bij Men At Work

2012 M05 18

Bedrijf te koop

Het kledingbedrijf is in 1995 opgericht door Marcel van Gelderen. Ruim twaalf jaar later verkocht de directeur-grootaandeelhouder zijn bedrijf aan investeringsmaatschappij ZBG Capital van Frank Zweeger, onder andere eigenaar van JC Rags en Dept.

 

Door die bedrijfsovername moest de jeansketen - met meer dan 50 winkels in Nederland en België - voornamelijk international groeien. Die ambitie is nooit helemaal waargemaakt, waarna Van Gelderen zijn bedrijf weer terug wilde kopen. 

Management buy-out

Het duo Hommelberg en Roelofs kocht het bedrijf van de investeringsmaatschappij via een management buy-out. Van Gelderen is ook betrokken bij de bedrijfsovername, maar op welke manier is nog niet duidelijk. Over de hoogte van het overnamebedrag worden ook geen uitlatingen gedaan.

 

Het trio wil zich met Men At Work vooral richten op die beoogde internationale groei, met een uitbreiding naar Duitsland. Maar er wordt ook geïnvesteerd in het XL-winkelconcept en een betere koppeling tussen de fysieke winkel en de online webshop.

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!