Bedrijfsovername door WIFO-Anema

Redactie team, Brookz | July 13, 2012

Bedrijf kopen

WIFO-Anema is fabrikant van diverse landbouwmachines en heftruck-voorzetapparatuur voor de agrarische en industriesector. Om de markt te vergrootten, wilde de Ferwerdse onderneming een bedrijf kopen dat machines aan aardappeltelers levert.

‘De bedrijfsovername van deze activiteiten van Machinefabriek NP Koning is een geweldig mooie aanvulling op onze huidige range aan machines voor de aardappeltelers’, zegt directeur Wytze Anema in een persbericht.

Bedrijfsovername

Het is niet de enige gekochte bedrijf door WIFO-Anema. Het bedrijf nam ook de pootmachine-activiteiten van het Duitse Cramer over. Door het overnamegeweld treedt het Friese bedrijf toe tot de APH Group.

‘Met deze bedrijfsovername is de toekomst voor APH Group gewaarborgd als full-liner in aardappelmachines en aanverwante apparatuur’, aldus directeur Wytse Oosterbaan.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen