Bedrijfsovername Eliza was here door Sundio

Redactie team, Brookz | February 20, 2012

Bedrijfsovername

De organisatie van Eliza was here opereert vanuit Utrecht met een omzet van ca. 30 miljoen euro en zal ook in de toekomst blijven opereren vanuit de Domstad. Huidige directeur/mede-eigenaar Koen Everink is dé drijvende kracht achter Eliza was here zal ook na de bedrijfsovername aan de onderneming verbonden blijven.

 

'Met deze bedrijfsovername voegt Sundio een sterk merk volledig toe aan haar portfolio’, zegt directeur Joost Romeijn. ‘Voor Sundio is dit, nadat ik recentelijk weer de controle heb gekregen over alle aandelen van Sundio, een vervolg in de ontwikkeling van de Sundio Group.' 

Middellandse Zeegebied

Eliza was here biedt als reisorganisatie bijzondere vakantieadresjes en verborgen plekjes aan rondom het Middellandse Zeegebied. De Sundio Group opereert in Nederland, België, Spanje, Duitsland, Denemarken, Groot Brittanie en Polen. Het bedrijf is in de reisbranche actief met onder andere de merken Sunweb, Jiba, GOGO, Sudtours en vele andere.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen