Bedrijfsovername Jos America Machines door branchegenoot

Redactie team, Brookz | January 31, 2014

Bedrijfsoverdracht

Jos America Machines is één van de wereldleiders op het gebied van ontwikkeling en productie van machines en werkplaatsinrichtingen voor de technische orthopedie en orthopedische schoentechniek. Otto Bock HealthCare is wereldwijd het grootste bedrijf op het vlak van hoogwaardige en innovatieve prothesen- en orthesencomponenten, revalidatiehulpmiddelen, neurorevalidatie en medical care.
 

‘Met het samenvoegen van de twee bedrijven timmeren wij verder aan de weg als een innovatieve systeemleverancier met een uitgebreid portfolio waaronder uitlijnapparatuur, systemen voor maatneming en high tech-equipment voor orthopedische werkplaatsen en -schoenmakerijen’, staat in het persbericht.

Eigenaar Caspar America blijft ook na de bedrijfsoverdracht verbonden aan het bedrijf. Hoe hoog de opbrengst van de verkoop van het totale aandelenpakket is, is niet bekend.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen