Bedrijfsovername Match 4U door Flexfactory

Redactie team, Brookz | June 13, 2017

Bedrijfsovername

Match 4U is in 2004 opgericht door Monique Berendsen. Het bedrijf biedt een regionaal actief platform voor werkzoekenden en opdrachtgevers. Het dienstenpakket bestaat naast uitzenden, payrolling en werving & selectie ook uit ondersteuning op HR vak. Berendsen blijft ook na de bedrijfsovername operationeel directeur van Match 4U.

Internationaal actief

Fides is in 2004 opgericht door Clemens van Lent in Doetinchem. Het is een landelijk opererende uitzendorganisatie, gespecialiseerd in het uitzenden van buitenlandse vakkrachten in de industriële en technische sector. Fides richt zich op organisaties in uiteenlopende branches, de werving en selectie vindt in eigen beheer plaats vanuit een van de vestigingen in Nederland of Polen. De organisatie heeft na de bedrijfsovername een werkend bestand van 2.100 flexmedewerkers en een verwachte collectieve omzet van 70 miljoen euro.

Flexfactory werd tijdens de bedrijfsovername bijgestaan door overnamebemiddelaar Marktlink. 

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen


Nieuwste bedrijven te koop ontvangen?

Inschrijving Brookz nieuwsbrief
Schrijf je in voor de Brookz nieuwsbrief en ontvang tweemaal per week het nieuwste bedrijvenaanbod in je inbox!
 
Reden interesse