Bedrijfsovername van failliet Spinder Bike Products

Redactie team, Brookz | August 9, 2013

Bedrijfsovername

Spinder, een producent van fietsendragers, ging begin juni op de fles. Het Friese bedrijf  had moeite om het product - de nieuwste fietsendrager - aan de man te brengen, zegt curator Wouter Cnossen. Koper Tradekar Benelux ontwikkelt allerlei producten voor de auto-, tweewieler en caravanbranche.
 

‘Met deze bedrijfsovername bevestigen wij onze strategische intenties om onze positie in de fietsendragermarkt te versterken’, zegt directeur Michel Ferwerda. ‘Spinder is een geweldige aanvulling op ons huidige programma.’
 

De naam Spinder blijft gewoon bestaan, verzekert Tradekar, die de fietsendragers voortaan in eigen beheer zal ontwikkelen en produceren. Hoe dit proces eruit komt te zien is niet onbekend, want Spinder besteedde dit proces uit.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen