Bedrijfsovername van schoonmaakbedrijf Intoned

Redactie team, Brookz | March 5, 2013

Bedrijfsovername

De consolidatieslag in de schoonmaakbranche is volop bezig. Met de bedrijfsovername van Intoned door De Nederrijn Groep  verdwijnt er wederom een relatief kleinere speler. ‘We kenden de eigenaren’, zegt directeur Bert Wernke van Nederrijn over het gekochte bedrijf tegen Het Financieele Dagblad. ‘Intoned heeft een goede naam in de branche.’
 

Aandeelhouders Rob Peters van Nijenhof en Jacob Lampert van Intoned kampten met een veelvoorkomend problemen voor ondernemers die binnen een familiebedrijf aan een afscheid denken; er is geen bedrijfsopvolger binnen de eigen familie.
 

Door de strategische bedrijfsovername is de continuïteit van het Doesburgse bedrijf gewaarborgd. Zelf had De Nederrijn Groep december vorig jaar geen antwoord op het opvolgingsvraagstuk. Het bedrijf besloot daarom te fuseren met schoonmaakservice Lucas Berger.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen