Bedrijfsovername van VeilingActies.nl door Tel Sell

Redactie team, Brookz | April 4, 2013

Bedrijfsverkoop

VeilingActies.nl werd bijna tweeënhalf jaar geleden opgericht. Op de website worden restpartijen van diverse organisaties aangeboden, die aan de hoogste bieder geveild worden. Eigenaar Dutch Concept Group verkoopt het bedrijf nu aan Tel Sell, bekend van de productverkoop op televisie.
 

Dutch Concept Group houdt een minderheidsbelang in handen. VeilingActies.nl wordt ondergebracht in een nieuw bedrijf, genaamd Tel Sell Auctions. Tel Sell wil met de bedrijfsovername het veilen op televisie introduceren en het concept uitrollen naar het buitenland.
 

‘De verkoopomzet groeide al snel naar meer dan 1,2 miljoen euro, door slechts één medewerker’, zegt oprichter Dustin Karelse van VeilingActies.nl over de bedrijfsverkoop. ‘We realiseerden ons dat we met deze enorme expansie tegen een plafond aanliepen. Tel Sell heeft de power en mankracht om het concept verder uit te rollen.’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen