Bedrijfsovername van WE PR door MissPublicity

Redactie team, Brookz | May 10, 2013

Bedrijfsovername

MissPublicity is een marketing- en pr-bureau met klanten als Ben & Jerry’s, Diergaarde Blijdorp en Euromast. De strategische overname van WE PR is voor het Rotterdamse bedrijf een kans om niet alleen haar klantenportefeuille maar tevens haar expertise nog verder uit te breiden.
 

‘In het najaar van 2012 hebben we een vestiging geopend in Antwerpen om ook de Belgische markt te kunnen bedienen’, legt directeur Clarissa Sarah Slingerland van MissPublicity uit. ‘Dit voorjaar voegen we WE PR toe aan ons bedrijf. Deze bedrijfsovername past binnen onze visie op groei en ontwikkeling in met name het beauty- en lifestylesegment.’ 

Bedrijfsverkoop

Beide bureaus werken na de bedrijfsverkoop verder onder eigen label en met eigen portfolio, maar bundelen de  krachten en delen hun expertise. WE PR heeft een klantenportefeuille met onder andere Yves Rocher, LINDA. en BERG Toys. Eigenaar Esther Werkman blijft na de bedrijfsoverdracht aan bij het bedrijf.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen