Bedrijfsovername voor Brand New Day

2012 M11 13

Bedrijfsovername

Brand New Day is een verzekeraar die drie jaar geleden is opgericht door Kalo Bagijn en Thierry Schaap (ook oprichters van BinckBank). Het initiatief van het duo moet het opnemen tegen de grote verzekeraars.

Door de overname van Uw Toekomst (5.000 klanten) heeft Brand New Day de vergunning voor levensverzekeraar binnen. De Amsterdamse onderneming neemt het bedrijf over van Qmulus.
 

‘De belangrijkste reden van de bedrijfovername is dat Brand New Day hierdoor een levensverzekeraar wordt en met veel meer producten de (prijs-)concurrentie met de grote verzekeraars kan aangaan’, zegt directeur Kalo Bagijn. ‘Dik drie jaar geleden stonden wij nog bij Ikea bureaus en lampen in de auto te laden voor onze start. Nu heeft Brand New Day 40.000 klanten en zijn we bijna levensverzekeraar.’

Financiering

De aanbieder van pensioen-, beleg- en hypotheekrekeningen financiert de bedrijfsovername volledig zelf. ‘Brand New Day is en blijft ook na de bedrijfsovername schuldenvrij. Wij hechten grote waarde aan een financieel degelijk beleid: geen schulden en zo weinig mogelijk risico’s’, aldus het persbericht.

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!