Bedrijfsverkoop Plusine ICT aan Axians

Redactie team, Brookz | June 20, 2014

Bedrijf verkocht

Plusine ICT is een IT-specialist met vestigingen in Groningen en Beverwijk. Begin juni hebben de aandeelhouders van Plusine ICT hun handtekeningen gezet onder de koopovereenkomst met Axians. MMR Consultancy begeleidde de verkopende ondernemer als overname-adviseur bij de transactie.

‘De managementfilosofie van Axians voorziet in grote zelfstandigheid van de business units voor het bedienen van hun klanten en om zelf te ondernemen’, aldus Pomper. ‘Dat past uitstekend bij onze bedrijfscultuur. Bovendien is de continuïteit voor onze klanten en onze medewerkers gewaarborgd.’

Bedrijfsovernames

Koper Axians is gespecialiseerd in ICT-oplossingen. Het bedrijf is onderdeel van de internationale VINCI groep. Volgens directeur Harm Woortmeijer wordt er de komende jaren ingezet op zowel autonome als externe groei via bedrijfsovernames.

‘De sterke behoefte in de markt naar ICT-dienstverlening  op basis van private cloud, managed services, unified communications en mobility zijn redenen voor deze ingezette groei’, aldus Woortmeijer. ‘Deze dienstverlening ondersteunen we vanuit datacenters. Plusine ICT past in deze dienstverlening  en is met haar servers & storage-oplossingen, rentals  en datacenter in Groningen sterk aanvullend.’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen