Bedrijfsverkoop van app-specialist OneSixty Mobile

Redactie team, Brookz | November 4, 2013

Bedrijfsovername

OneSixty Mobile specialiseert zich sinds 2007 in onder andere mobile marketing. CM is marktleider in business-to-business sms. Voor het Bredase bedrijf is het de eerste overname buiten het sms-gebied. Dat OneSixty ook een kantoor heeft in Engeland, is een grote plus voor CM.
 

‘Door dit bedrijf te kopen wordt CM uitgebreid met 5 app-specialisten, zodat de expertise op dit gebied versterkt wordt’, aldus directeur Jeroen van Glabbeek. ‘Na Nederland en België is Engeland het derde land voor CM qua omzet. Daarom bestond er al een tijdje de behoefte om in Londen een kantoor te openen. Met deze overname is hieraan een eerste invulling gegeven.” 

Bedrijven te koop

Vorig jaar nam CM al het Belgische sms-bedrijf MobileWeb, sms-specialist ProduLine en contentprovider GSM Information Network (GIN) over. Dit jaar werd de Belgische multimedia-specialist Paratel gekocht. En het Bredase bedrijf is nog steeds op zoek naar bedrijven te koop. ‘We zijn nog in onderhandeling met een aantal bedrijven en dat ziet er positief uit, aldus Van Glabbeek.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen