Bedrijfsverkoop van app-specialist OneSixty Mobile

2013 M11 4

Bedrijfsovername

OneSixty Mobile specialiseert zich sinds 2007 in onder andere mobile marketing. CM is marktleider in business-to-business sms. Voor het Bredase bedrijf is het de eerste overname buiten het sms-gebied. Dat OneSixty ook een kantoor heeft in Engeland, is een grote plus voor CM.
 

‘Door dit bedrijf te kopen wordt CM uitgebreid met 5 app-specialisten, zodat de expertise op dit gebied versterkt wordt’, aldus directeur Jeroen van Glabbeek. ‘Na Nederland en België is Engeland het derde land voor CM qua omzet. Daarom bestond er al een tijdje de behoefte om in Londen een kantoor te openen. Met deze overname is hieraan een eerste invulling gegeven.” 

Bedrijven te koop

Vorig jaar nam CM al het Belgische sms-bedrijf MobileWeb, sms-specialist ProduLine en contentprovider GSM Information Network (GIN) over. Dit jaar werd de Belgische multimedia-specialist Paratel gekocht. En het Bredase bedrijf is nog steeds op zoek naar bedrijven te koop. ‘We zijn nog in onderhandeling met een aantal bedrijven en dat ziet er positief uit, aldus Van Glabbeek.

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!