Bedrijfsverkoop van reclamebureau Toscani

Redactie team, Brookz | April 26, 2013

Bedrijfsverkoop

Toscani is een creatief en interactief reclamebureau. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van strategische concepten, waarbij de nadruk vooral op online ligt.
 

‘Toscani heeft door deze bedrijfsverkoop alle voordelen die een groot bedrijf kan bieden, terwijl ik wel gewoon met mijn team kan blijven werken aan de persoonlijke band met de klant’, zegt oprichter Randolph Plomp van Toscani. ‘Dat is goed voor ons bedrijf, de medewerkers en natuurlijk voor de klanten. De lijnen naar techniek zijn nog nooit zo kort geweest.'

Bedrijf te kopen

Door het bedrijf te kopen, krijgt internetbedrijf Argeweb Amsio Groep naast een hostingtak ook een tak voor het creëren, onderhouden en optimaliseren van websites. Vanuit de 40.000 klanten van Argeweb en Amsio is er veel vraag naar websiteontwikkeling en -beheer. De samenwerking heeft naast synergie ook voordelen op strategisch niveau.
 

‘Met een breed portfolio aan diensten en bedrijven kunnen wij de klant ontzorgen van A tot Z, ‘legt directeur Gerben van Leeuwen van Argeweb Amsio Groep de bedrijfsovername uit. ‘Klanten die kiezen voor Argeweb of Amsio vanwege de cultuur, kwaliteit en manier van werken, kunnen nu ook met andere diensten bij onze groep terecht en daarmee beantwoorden wij ook de vraag van de klant.'

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen