Blue Circle neemt No Pictures Please over

Redactie team, Brookz | September 18, 2015

Strategische overname

No Pictures Please is bekend van programma's als Ik heb het nog nooit gedaan, Passie in de polder en Fans!. Programma's als RTL Boulevard en Boer zoekt Vrouw komen uit de koker van Blue Circle. Met de strategische overname wil Blue Circle haar positie in het medialandschap versterken en groeien op het digitale vlak.

Georgette Schlick, CEO Blue Circle: ‘No Pictures Please staat bekend om haar spraakmakende formats. Ewout Genemans belicht met de door zijn bedrijf ontwikkelde en geproduceerde programma’s op het eerste gezicht alledaagse onderwerpen die uiteindelijk toch niet zo gewoon zijn. Ik verheug mij dan ook enorm op deze samenwerking!’

No Pictures Please blijft zelfstandig bestaan en Genemans blijft algemeen directeur. Wel is zijn bedrijf vanaf 1 oktober gevestigd op hetzelfde adres als Blue Circle.

Een bedrijf (gedeeltelijk) kopen of verkopen? Kijk op ons overnameplatform.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen