Boer & Croon neemt Sense Sourcing helemaal over

Redactie team, Brookz | April 4, 2011

Boer & Croon krijgt door het bedrijf te kopen de volledige zeggenschap over het Zoetermeerse bedrijf. Sense Sourcing heeft een omzet van ruim 2 miljoen euro per jaar en er zijn 11 personen werkzaam bij het bedrijf.

 

Marktpositie

Sense Sourcing is een adviseur die gespecialiseerd is in het succesvol maken van waardeketens en sourcing relaties. Het bedrijf vertaalt de externe marktpropositie van ondernemingen naar onderliggende waardeketens en helpt klanten op basis hiervan in- en outsourcingstrategieën te ontwikkelen.
 

Voor Boer & Croon is dit een logische stap in haar strategie om haar positie op de markt van sourcing verder te versterken en te ontwikkelen. 'Sense Sourcing heeft een nieuwe propositie in de markt gezet waarbij sourcing als een middel voor waardeketenoptimalisatie voor onze klanten wordt ingezet', verklaart Cateautje Hijmans van den Bergh, voorzitter van het bestuur van Boer & Croon, de strategische overname. 'Een propositie die perfect aansluit bij de diensten van Boer & Croon.'

Bedrijfsovername

Wim Vrijmoeth, managing partner Sense Sourcing, is tevreden met de bedrijfsovername. 'In de afgelopen jaren is het overduidelijk geworden dat de combinatie met Boer & Croon helpt bij het optimaal bedienen van onze klanten. De intensivering van de samenwerking zal een impuls geven aan innovatie en kennis in beide bedrijven.'

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen