Bolke Koster koopt Vitals Voedingssupplementen

Redactie team, Brookz | April 16, 2012

Bedrijfsverkoop

De management buy-out leek de logische keuze qua bedrijfsopvolging, aangezien Koster al elf jaar werkzaam bij is bij Vitals Voedingssupplementen. ‘Ik ben ontzettend enthousiast om de uitdaging van het ondernemerschap aan te gaan’, aldus bedrijfsovernemer Koster. ‘Maar ik heb de huidige strategie natuurlijk mede ontwikkeld en sta daar nog steeds volledig achter.’
 

Met de bedrijfsverkoop komt er na 24 jaar een einde aan dat Gerard Alserda het roer in handen had. ‘Het realiseren van het nieuwe bedrijfspand was mijn laatste grote project’, vertelt voormalig eigenaar Alserda. ‘Er is nu ruimte om door te groeien zoals we de afgelopen 24 jaar elke keer weer gedaan hebben.’ Alserda blijft wel verbonden aan Vitals Voedingssupplementen als adviseur.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen