Bork Groep koopt slopersbedrijf Kuipers

Redactie team, Brookz | July 21, 2011

Op welke manier Bork Groep de bedrijfsovername financiert, is niet bekend.

Bedrijfsovername

Kuipers is een gerenommeerd bedrijf uit Steenwijk met een grote naamsbekendheid. Niet alleen in de provincie Overijssel, maar ook in Friesland en de Noordoostpolder.

‘Deze bedrijfsovername past in de strategie van de Bork Groep om verder te groeien in deze regio's op het gebied van sloopwerken, asbestsaneringen en bouwafvalrecycling’, directeur Jan Bork. ‘Als onderdeel van duurzaam slopen is recycling een belangrijk maatschappelijk thema dat ook bij Bork hoog op de agenda staat.’

Overnamekandidaat

Directeuren Freek en Egbert Kuipers waren al geruime tijd op zoek naar een geschikte overnamekandidaat. Met de bedrijfsverkoop aan Bork Groep is de toekomst van het bedrijf en zijn zeven medewerkers veilig gesteld.

Bork integreert de activiteiten van Kuipers in de eigen bedrijfsvoering. Het bedrijf heeft zo'n 80 medewerkers in dienst en beschikt over alle noodzakelijke certificeringen op het gebied van slopen, recycling, asbestsanering en milieutechniek.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen