Bouwbedrijf APK Group neemt CIAG over

Redactie team, Brookz | September 1, 2015

Het bedrijf uit Gorinchem haalt met ongeveer 45 medewerkers een jaaromzet van 10 miljoen euro. Het is een specialist op het gebied engineering, voorbereiding en aanleggen van telecommunicatienetwerken. Klanten zijn onder andere Ziggo/UPC, KPN, Relined, Reggefiber, diverse wooninstellingen, recreatieparken en Enexis.

Strategische overname

De APK Group is een infrastructuurbouwer voor telecom, nutsvoorzieningen en wegenbouw met ongeveer 900 medewerkers. De groep telt dertig businessunits in België en Nederland. Met de bedrijfsovername van CIAG wil de APK Group verder groeien en zich internationaal sterker positioneren in de telecommunicatiemarkt. Ruim een maand geleden nam APK Voeten & Leppens Wegenbouw over, een grond-, weg- en waterbouwbedrijf.

Overnamepad

In april 2012 ging APK voor het eerst op overnamepad in Nederland. Toen kocht het Belgische bedrijf het failliet verklaarde Wegenbouw Limburg uit Heerlen en nam daarbij de helft van de 30 personeelsleden mee over om de doorstart mogelijk te maken.

Een bedrijf (gedeeltelijk) kopen of verkopen? Kijk op ons overnameplatform

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen


Nieuwste bedrijven te koop ontvangen?

Inschrijving Brookz nieuwsbrief
Schrijf je in voor de Brookz nieuwsbrief en ontvang tweemaal per week het nieuwste bedrijvenaanbod in je inbox!
 
Reden interesse