Braziliaanse overname voor Van Leeuwen Buizen

2014 M02 4

Overname

De strategie van Van Leeuwen - een internationale specialist in stalen buizen en buistoepassingen - richt zich op verdere uitbreiding en versterking van de marktposities in verschillende landen en industriële segmenten door overnames en autonome groei. Het kopen van bedrijven is gericht op het uitbreiden van specialismen en het vergroten van de geografische spreiding van het bedrijf.
 

‘Met de bedrijfsovername van Tubexpress vergroot Van Leeuwen haar geografische spreiding, na recente overnames in bijvoorbeeld Afrika, Azië en de Verenigde Staten’, zegt bestuursvoorzitter Peter Rietberg. ‘Deze strategische overname biedt ons een platform voor groei met name in het olie- en gassegment in Brazilië. Lokale klanten zullen profiteren van het wereldwijde netwerk en de expertise van Van Leeuwen en wij kunnen onze internationale klanten van dienst zijn in Brazilië.’

Bedrijfsoverdracht

Mario Zupo, oprichter/directeur van Tubexpress, blijft na de overname nog twee jaar nauw betrokken bij het bedrijf. Hij blijft werkzaam in het bedrijf de komende 24 maanden om voor een goede bedrijfsoverdracht te zorgen.

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!