Broers doen management buy-out bij eFusion

Redactie team, Brookz | June 28, 2013

Kopen van bedrijf

eFusion is in 2011 gestart als een internetbureau met de focus op e-commerce. Na een fusie met Webshopafhandeling en het opzetten van een in-house reclamebureau in januari 2013 is het Almeerse bedrijf een nieuwe weg ingeslagen; een full-service e-commercebedrijf.
 

‘We kopen het bedrijf met een aantal informal investors, omdat er meer waarde in zit dan er nu wordt uitgehaald’, aldus Patrick Helmer tegen Emerce. ‘Dat werd me duidelijk toen ik daar eerder interimwerk deed.’

Bedrijfsovername

De broers hebben grootse plannen met eFusion na de bedrijfsovername. Helmer: ‘Onze ambities zijn om onze positie in Nederland te versterken in de breedte en de diepte, ook met gerichte overnames. Daarnaast gaan breiden we uit naar het buitenland.’ In het derde kwartaal is het vizier gericht op Duitsland, daarna op de Zuid-Europese landen.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen